Bestelling & levering

Algemene voorwaarden voor bestelling(en) en levering(en)

Ontdek de voordelen van onze efficiënte en duurzame levering!

Wij verzenden jouw producten rechtstreeks van de leverancier naar jou, wat helpt om de CO2-uitstoot te verminderen en transport- en opslagkosten te verlagen. Dit proces zorgt niet alleen voor een duurzamere aanpak, maar stelt ons ook in staat om jou scherpe prijzen te bieden.

De levertijd bedraagt gemiddeld 7-14 dagen. Door bij ons te bestellen, kies je voor een bewuste manier van consumeren zonder in te leveren op service of kwaliteit. Maak vandaag nog jouw keuze voor een verantwoorde levering!

Verwerkingstijd

Bestellingen worden verwerkt en naar onze leverancier verzonden op de dag van bestelling. Bestellingen worden verwerkt tussen maandag en zaterdag in ons distributiecentrum, en worden binnen 2-4 werkdagen verzonden vanuit het magazijn.

Levertijd & Vertragingen

We zijn er trots op dat we 97% van onze bestellingen binnen de voorziene termijn van 7- 14 dagen leveren. Echter, in zeldzame gevallen kan de levertijd uitlopen tot ongeveer 28 dagen. De belangrijkste oorzaken hiervan zijn piekdrukte, feestdagen, douaneprocedures, extreme weersomstandigheden en onverwachte ziektegevallen in onze logistieke keten. Jouw begrip is voor ons onmisbaar en we zijn toegewijd om elke bestelling zo snel mogelijk af te handelen.

Gratis bezorging in Nederland en België

Wij nemen de verzendkosten voor onze rekening en leveren iedere bestelling GRATIS bij jou thuis, zonder minimale bestelhoeveelheid.

Controleer jouw bezorggegevens goed.

Om te zorgen dat jouw bestelling correct wordt bezorgd, is het cruciaal dat jouw bezorggegevens volledig en accuraat zijn. Incorrecte of ontbrekende gegevens kunnen leiden tot vertragingen in de bezorging. Het is jouw verantwoordelijkheid om de juiste informatie aan te leveren. Wees je ervan bewust dat bij verlies of niet-levering door verkeerde gegevens, de kosten voor jou zijn en dat wij geen terugbetaling kunnen verzorgen.

Annulering van jouw bestellingen:

Het is helaas niet mogelijk om een bestelling te annuleren nadat deze is geplaatst, omdat deze direct wordt verstuurd en verwerkt aan onze leverancier. Er geldt wel een herroepingsrecht van 14 dagen vanaf de dag van ontvangst van het product, waarin je de bestelling kunt retourneren.

Kwijtraking levering.

Het spijt ons dat er problemen waren met de bezorging. Volg de onderstaande stappen:

  1. Is het vandaag als bezorgd gemarkeerd? Soms arriveert het pakket de volgende dag. Geef het een extra dag voor contact.
  2. Neem na 1 dag contact op met de bezorgdienst om te vragen of zij kunnen zien of het verkeerd is geleverd of ergens anders dan genoteerd in de tracking.
  3. Levert dit niets op? Neem dan bij het liefst binnen 1 week na het leveringsbericht contact met ons op via info@middo.nl. Wij zullen een onderzoek moeten starten, en dit helpt om een positief onderzoeksresultaat te bereiken. (Houd er rekening mee dat een onderzoek 3 maanden of langer kan duren).
  4. Hoewel onderzoek geen gegarandeerde oplossing biedt, streven we naar passende oplossingen.
  5. Bij onjuiste bezorggegevens kunnen we geen terugbetaling verwerken. We denken graag mee over alternatieve oplossingen.
  6. Begrip en medewerking zijn belangrijk, aangezien levering buiten onze controle valt.

Bedankt voor je begrip en samenwerking.

Pakket niet aannemen of niet ophalen bij een servicepunt

Als je niet thuis bent tijdens de bezorging, zal het pakket 2 keer aangeboden worden afhankelijk van de bezorgdienst. Als de bezorging niet succesvol is, wordt het pakket afgeleverd bij de buren of een afhaal/servicepunt en moet het daar worden opgehaald voordat het teruggestuurd wordt.

Het is belangrijk om te weten dat het niet aannemen of ophalen van het pakket geen optie is om een terugbetaling te krijgen. Het pakket moet worden afgeleverd en retour gestuurd worden volgens ons retourbeleid om je geld terug te krijgen.

Als het pakket opnieuw verzonden moet worden omdat het niet succesvol afgeleverd kon worden, zullen wij deze eenmalig op onze kosten opnieuw versturen. Als het opnieuw versturen nogmaals nodig is, zullen wij de kosten van €8,- bij de koper in rekening brengen.

Volg je bestelling 

Je kunt jouw bestelling volgen via onze Track en Trace pagina. De Track en Trace is doorgaans de volgende dag te zien maar dit kan in bepaalde omstandigheden uiterlijk 3 dagen duren na het plaatsen van jouw bestelling. Daarnaast kan het tot 1 week duren voordat de eerst gemaakte stappen zichtbaar zullen zijn.

Vul jouw order nummer + emailadres in of vul jouw track en trace nummer in om jouw pakket te kunnen volgen door hier te klikken.

Vragen over je bestelling? 

Heb je vragen over je bestelling? De meeste vragen worden beantwoord onder veel gestelde vragen pagina. Staat jouw vraag hier niet tussen? 

Klik dan hier om direct contact met ons op te nemen >> 

Niet goed? Geld terug!
Voor 23:00 besteld = vandaag verzonden
Ontvang eerst, betaal achteraf met Klarna!
Gratis bezorging in NL & BE.