Wij steunen KWF, doe je mee?

Omdat er zoveel is om voor te leven.

In Nederland krijgt 1 op de 2 mensen ooit in zijn of haar leven de diagnose: kanker. Dit is een harde realiteit die ons allemaal raakt. Of je nu persoonlijk met deze ziekte wordt geconfronteerd of iemand kent die ermee worstelt, kanker ontwricht levens op een ongekende manier.


Bij Middo geloven we in het maken van een verschil. We willen niet alleen de mensen die met kanker worden geconfronteerd ondersteunen, maar ook actief bijdragen aan onderzoek en initiatieven die deze ziekte bestrijden.

Daarom hebben we besloten om elke order die we ontvangen te gebruiken als een kans om te helpen. Voor elke bestelling die je bij ons plaatst, doneren we 2% van onze winst aan het KWF Kankerbestrijding. Samen kunnen we bijdragen aan baanbrekend onderzoek en levensreddende initiatieven.

Dus, wanneer je bij ons bestelt, weet dan dat je niet alleen hoogwaardige producten ontvangt, maar ook een deel van je aankoop gaat naar het ondersteunen van de strijd tegen kanker. Samen maken we het verschil en dragen we bij aan een toekomst waarin kanker geen bedreiging meer vormt.

Doe met ons mee en steun de strijd tegen kanker door bij ons te bestellen. Samen kunnen we levens veranderen. Samen kunnen we de toekomst veranderen.

 

Tegen kanker. Voor het leven.

Niet goed? Geld terug!
Voor 23:00 besteld = vandaag verzonden
Ontvang eerst, betaal achteraf met Klarna!
Gratis bezorging in NL & BE.